Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Elite Last Chaos!

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elc.png

04j7.png

http://elitelastchaos.eu/

za6w.png
Exp : x20
Sp : x50
Drop : x15
Gold : x30
Pet exp : x10
Upgrade : 80%

ecnz.png

http://forum.elitelastchaos.eu/

wwxd.png

Serwer jest odzwierciedleniem starego typowego last chaos elite ,
prawdopodobnie takze 777 gdyz te dwa serwy nie roznily sie niczym oczywiscie serwer jest ep2.0 nie ep 2.3 .
Max lvl to 165 . Takze grac nie umierac idealny serwer na jeszcze jeden miesiac wakacji ! Goraco zapraszam na serwer !
Nie ma tarian ani vladimir poprostu ep2 jak kiedys 777 czy elite . ZAPRASZAM !!!

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Jak max lvl to 165 czyli rycek i tytan maja 80% casting a reszta postaci po 100% ?

Wiesz co nawet nie wiem jesli tak to chyba admin cos do tego dopracuje ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze potki na hp nie dzialaja. Mobki sa bardzo silene tak jak na Invisible. Chyba ze to ta sama ekipa tylko sie nie przyznaje do tego (wiele rzeczy jest podobnych do tamtej wersi ). Szkoda ze tak malo daja za glosowanie wszystko w IS jest raczej drogie. Wszystko ponad 100 cashu kosztuje trzeba 5 dni glosowac zeby cos kupic. Mysle ze to blad. Na Fantasy jest 210 chyba na 12 godzin i tak natym zarabiaja ,maja sporo graczy.

Opublikowano

Czy ty czytasz to co piszesz ? Odrazu bylo mowione ze serwer nie bedzie latwy to nie ma byc kurde ze max lvl w 1 dzien to ma byc zajecie na wiecej dni ! Co za przyjemnosc bylaby gdyby cash byl tani ?? 0 Przyjemnosci kazdy by kupywal cash 0 rozkrecenia handlu cashem na serwie .

Opublikowano

Po 1 w prezentaci nie pisales ze to wersja hard. Po 2 nie ocenialem tego czy to dobrze czy zle ze mobki sa takie silne . Po 3 nie pisalem ze chce miec wszystko darmo.

Pisalem tylko ze te ceny rzeczy i samo glosowanie to blad moim zdaniem. Serwerow jest pelno teraz roznych ale licza sie tylko 2 . Generic i Fantasy.

Radze przemyslec administraci dalczego te serwery maja najwieksza ilosc graczy. Bo tak skonczycie jak reszta. I to tyle co mialem do napisania.

Opublikowano

Według mnie siła mobków jest normalna... *.* Nie wiem o czym Ty gadasz. Serwer jak na pierwsze wrażenie jest okej. Zobaczymy co z tego będzie. To jest praca tej samej ekipy co Invisible? Hahhah, wątpię.. Przynajmniej mi nic nie wiadomo o tym o.O

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wbije , jak pobiorę ( A na razie stronka off .... :P ) No kurcze nie długo wyjeżdżam i trzeba będzie z lvlem gonić :PP Na pewno porozsyłam info serwie ludzią co siódemeczki lubili :P

56685804704469024697.png

Opublikowano

A mi tam sie pobiera i jest 50% xD Mam nadzieje że problemy nie będą częste i serwer się rozkręci bo za Generikami nie przepadam a Fantasy mnie coś nie kusi ;d

POTKI NIE DZIAŁAJĄ ? ;d

Opublikowano

Eeee słaby serw xDD Adm z UK , Nie ma cash shopu w juno ale bynajmniej igni szybko idzie ;D

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...